Cum să profiți de reduceri, în ce articole vestimentare merită să investești?

Este perioada aceea din an în care ne lăsăm tentate de multitudinea de oferte de Black Friday și de multe ori constatăm că ne-am lăsat luate de val și am cumpărat lucruri de care nu avem neapărat nevoie. Despre farduri, cosmetice, electrocasnice și gadget-uri nu comentez, dar în domeniul vestimentației știu câteva trucuri. Iată 7 articole vestimentare utile, în care merită să investești.

 

Când ai sentimentul că dressingul tău este supraplin, dar nu ai cu ce să te îmbraci (sună cunoscut?), poate este momentul să-i inventariezi conținutul și să bifezi dacă ai aceste articole. Dacă nu, merită să cauți ofertele care ți le-ar putea aduce pe cele mai potrivite, la cele mai bune prețuri. 

Tricoul simplu alb și/sau negru. O piesă de strictă necesitate, care te poate ajuta să asamblezi o ținută casual sau smart casual, adăugând o pereche de jeans sau o fustă plisată, în funcție de momentul zilei și de ocazie. Diferența o poate face decolteul și materialul din care este fabricat, de aceea nu este o idee rea să ai câteva, de schimb.

Tricou basic Sinsay

Blazerul negru. Cu un croi mai sofisticat, acesta îți devine cel mai bun prieten în momentele în care vrei să ieși în oraș după muncă și ai nevoie de un plus de eleganță. Alege unul de lungime medie, confortabil ca mărime la brațe și bust, să permită a fi îmbrăcat peste o rochie cu mâneci scurte dar și peste o maletă. Dacă pe acesta îl ai deja, poți cumpăra unul mai lejer, dintr-o țesătură mai groasă. Va fi la fel de util. 

Blazer negru Zara

Fusta plisată. Extrem de versatilă, poate fi asociată unei bluze pentru a crea o ținută formală, completată cu pantofi, dar tot atât de bine i se poate asorta un tricou simplu și o pereche de pantofi sport. Și tinde să revină periodic în modă, deci merită să alegi una de calitate, într-o culoare neutră. 

Fustă plisată Reserved

Rochia petrecută. Alt articol pe care îl poți accesoriza diferit, cu încălțăminte elegantă sau sport, pentru a crea ținute potrivite pentru diverse momente ale zilei. Și în plus flateaza orice siluetă.  

Rochie petrecută Nissa

Cardiganul lung. Bun de pus peste aproape orice, completează ținuta și oferă confort în diminețile sau serile reci. Și adaugă un plus de eleganță și valoare celorlalte articole vestimentare. 

Cardigan Sinsay

Jacheta din piele. La fel de versatilă ca și fusta plisată, poate fi asociată oricarei ținute și oferă un aer chic și prețios. Este de preferat să alegi negru sau o culoare cât mai ușor de asortat la ceea ce ai în garderobă.

Jacheta piele Naf Naf -About you

Fusta în formă de A. Încă un exemplu de piesă vestimentară care te poate scoate din impas, fiind practică, ușor de asortat și atemporală. Merită să investești într-o țesătură de calitate, pentru că aleasă la lungimea potrivită, rămâne mereu de actualitate.

 

 

Fustă în formă de A M&S

Sigur, fiecare dintre noi are o rochie neagră simplă, o cămașă albă, o fustă neagră creion sau o pereche de pantaloni skinny, în funcție de siluetă.

Dacă găsiți aceste articole la prețuri avantajoase, sau orice altceva vă poftește inima, spor la cumpărături!  

Leave a Reply