Un cadou inedit pentru cei dragi, testarea gratuită a auzului

Dacă nu ați finalizat lista cadourilor pentru Sărbători, vă tentez cu o propunere – ce ar fi dacă ați testa auzul cuiva drag și i-ați oferi o îmbunătățire, dacă este cazul? La Clarfon testarea auzului este gratuită, iar dacă se constată necesitatea folosirii unui aparat auditiv, există o serie întreagă de oferte, care vin cu multe beneficii. 

 Auzul reprezintă un mijloc inedit de comunicare, iar persoana cu un auz afectat se poate simţi complexată şi poate avea parte de dificultăţi, atât la serviciu cât şi în familie.

Statisticile sunt destul de îngrijorătoare. Din acest motiv, Clarfon trage un semnal de alarmă pentru a conştientiza cât de important este auzul în activităţile zilnice.

Hipoacuzia este cea mai întâlnită afecțiune la nivelul aparatului auditiv. Se estimează că peste 500 de milioane de oameni suferă de o formă de hipoacuzie. Acest număr va crește cu 200 milioane până in 2025, 16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă.

Institutul Regal Național al Surzilor (National Institute for Deaf People – RIND, 2003) a constatat că peste 90% din rezidenții Regatului Unit cu o vârstă de peste 80 de ani suferă de o formă oarecare de hipoacuzie, astfel constatându-se că scăderea acuității auditive se diminuează cu înaintarea în vârstă. Totuși, vârsta nu reprezintă singura cauză a hipoacuziei.

Printre cauzele cele mai întâlnite ce conduc la instalarea hipoacuziei se regăsește și faptul că oamenii evită să meargă la un consult de specialitate, de aceea este necesară testarea periodică a auzului.

În cabinetul Clarfon din orașul tău poți testa gratuit auzul, iar în cazul in care starea aparatului tău auditiv este precară, specialiștii Clarfon te vor îndruma către cele mai bune aparate auditive. Clarfon oferă o gamă largă de produse de calitate la prețuri de excepție, iar în momentul achiziționării unui aparat auditiv, vei primi baterii gratuite pentru un an.

Clarfon colaborează cu cei mai buni producători de aparate auditive: Hansaton, Unitron, Phonak, membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluţii de auz dar şi cu producătorul de proteze auditive AudioService. Începand cu anul 2015, Clarfon este unic importator şi distribuitor al sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.

– Publicitate- 

 

 

Leave a Reply