Ediția de colecție Paciuli-Lavandă-Vanilie din Grădina minunilor SABON

SABON ne invită să descoperim ediția de colecție Paciuli – Lavandă – Vanilie, aroma Sabon emblematică încă din 1997, acum cu un design nou și fresh, conceput în colaborare cu tânăra ilustratoare israeliană Gabriella Barouch. Anul 2022 e important pentru SABON, deoarece sărbătorește cea de-a 25-a aniversare, prin evenimente unice SABON, atât în magazine, cât și online.

Gabriella Barouch este ilustratoare, colecționară de artă și exploratoare vizuală premiată. Ea și-a început cariera în ilustrație în 2011, când a absolvit Bezalel Academy of Arts & Design din Ierusalim. Gabriella a fost numită „Artista Sezonului 2012“ de către Jerusalem Season of Culture și-a expus lucrările în întreaga lume, colaborând în același timp cu o listă impresionantă de clienți internaționali, inclusiv Hallmark, Penguin Random House, La Poste (oficiul poștal francez) și Le Monde. Ea și-a exprimat pe scurt ideile și speranțele:

Cum ți-ai descrie stilul și perspectiva artistică ca ilustrator?

Ilustrațiile mele evocă un anumit sentiment de nostalgie, combinând suprarealul și realismul. Fiecare lucrare este o invitație adresată publicului de a-și țese propriile narațiuni personale în jurul unei viziuni de vis. De asemenea, îmi place foarte mult să încorporez în arta mea elemente din natură – cea mai puternică inspirație pentru mine.

Care a fost prima ta experiență cu brandul SABON? Ai un produs preferat?

Sincer, sunt un client SABON devotat din 2010! Sunt îndrăgostită de sentimentul pe care îl am de fiecare dată când intru într-un magazin SABON, de senzația de căldură și relaxare pe care mi-o oferă. Există ceva magic acolo. Îmi place în special sarea de baie, pe care o folosesc de ani de zile. Îmi place să mă bucur de o baie relaxantă, este micul meu răsfăț!

De unde ți-a venit inspirația pentru colecția SABON pe care ai creat-o?

Inspirația este preluată din povestea din spatele parfumului Paciuli Lavandă Vanilie. Este un parfum original, surprinzător, creat printr-o combinație eclectică de trei ingrediente, inspirat de o călătorie magnifică printre minunile naturii. Am vrut să aduc propria mea interpretare universului PLV, încorporând totodată și elementele naturale care mă inspiră ca artist. Așadar, m-am inspirat din conceptul tradițional de sipet prețios și am creat „Grădina Minunilor”, în care ilustrațiile mele compun o natură imaginară fantastică, în care oamenii sunt invitați să exploreze și să se simtă atât surprinși, cât și inspirați.

Ai o legătură personală cu aroma Paciuli Lavandă Vanilie de la SABON? Ce înseamnă pentru tine?

Sunt înnebunită după PLV de ani de zile! Pentru mine, este pur și simplu parfumul suprem – elegant și tandru, oferindu-mi un sentiment bogat de lux și nostalgie deopotrivă. De asemenea, este foarte original. Nu am mai întâlnit niciodată un alt parfum ca acesta.

 Care speri că va fi reacția oamenilor când vor descoperi această colecție?

Sper că oamenii se vor îndrăgosti de colecție și vor dori să o ia acasă cu ei, la fel ca atunci când întâlnești ceva unic de frumos și simți nevoia să-l ai pentru tine. De asemenea, sper că îl vor prețui ca pe o inspirație pentru simțuri și că le va reaminti zi de zi de minunile naturii. 


Aroma Paciuli Lavandă Vanilie este fără precedent în multe privințe. Nu numai că reunește trei ingrediente fine din trei familii olfactive complet diferite, ceea ce era pur și simplu nemaiauzit la acea vreme, dar se eliberează și de constrângerile tradiționale ale unei structuri piramidale, mixând cele trei note în armonie, fără o distincție clară între cele de vârf, de mijloc și de bază.

Paciuli transmite esența parfumului – eleganță, rafinament și accente naturale luxuriante. Lavanda aduce prospețime, lumină, puritate și o notă florală extrem de feminină. Iar vanilia evocă senzualitate, chihlimbarul oriental și moscul dulce creând o senzație uimitoare de confort și opulență.

Prin urmare, putem spune că Paciuli Lavandă Vanilie este mai mult decât un simplu parfum. Unii îl consideră picant, alții dulce. Se adaptează purtătorului și circumstanțelor, păstrându-și totuși identitatea. Dar, mai presus de orice, este un parfum plin de emoție și personalitate, întruchipând experiența holistică a brandului SABON. Chiar și după 25 de ani, aroma Paciuli Lavandă Vanilie rămâne spectaculoasă și surprinzătoare, ispititoare și inspirațională.

Colecția conține și produse noi sau în ediție limitată, cum ar fi Crema de corpSarea de baie, sau Spray pentru ingrijirea părului și multe seturi cadou. 

Sabon va celebra cea de-a 25-a aniversare prin evenimente unice, atât în magazine, cât și online. Clienții din întreaga lume vor fi invitați să exploreze o selecție de minuni care dezvăluie povestea Sabon, să descopere produse aniversare exclusive și să participe la activități atractive, cu premii, pe tot parcursul anului, în speranța că aceste festivități speciale le vor oferi momente de surpriză și încântare în fiecare zi.

Toată lumea e invitată la sărbătoarea #SABON25th

Ești așteptată pe www.sabon.ro să celebrezi 25 de ani de Sabon!

 

 

 

 

Leave a Reply