Floria livrează flori ambalate în cutie

Floria.ro a adus o veste  bună celor care iubesc florile. Astfel, începând din acest sezon, florăria online a lansat serviciul “Buchete de flori ambalate în cutie”. Serviciul este destinat celor ce doresc flori pentru acasă, iar prețurile pornesc de la 149 lei. 

Produsele din această selecție oferă clienților multiple beneficii, de la preț mai avantajos la disponibilitate, indiferent de localitate. Buchetele sunt livrate prin intermediul unui curier, în termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii, într-un ambalaj rezistent, gândit în așa fel încât să fixeze buchetul de flori, pentru a nu se deteriora în timpul transportului. Florile ajung proaspete la destinație, fiind însoțite de o rezervă de apă.

“Cei 12 ani de Floria.ro ne-au învățat multe despre importanța florilor în viața noastră, despre beneficiile lor, inclusiv în reducerea stresului, despre cum florile sunt alegerea potrivită, indiferent de ocazie, dar și despre oamenii care vor să își facă zilnic mici bucurii. Am observat că multe femei își comandau săptămânal flori pentru acasă și așa ne-am gândit că merită o categorie doar a lor, un serviciu special, și așa s-a născut Buchete de Flori ambalate în cutie. Păstrăm aceeași calitate a florilor, aceeași prospețime și același design premium cu care ne-am obișnuit clienții”, a declarat Marina Popescu.

Colecția Buchete Ambalate în cutie conține peste 20 de aranjamente florale cu prețuri ce pornesc de la 149 lei de lei. Întreaga colecție este disponibilă aici, iar printre alegerile specialiștilor Floria.ro se numără lisianthus, floarea soarelui, minirosa, gerbera și trandafiri.

Aranjamentele florale din colecția pentru sărbători recent lansată au prețuri ce pornesc de la 110 lei de lei, sunt disponibile pe site-ul Floria.ro și pot fi livrate oriunde în țară în 2-4 ore de la confirmarea comenzii sau internațional în 24 de ore.

Leave a Reply