Tehnologie modernă, fără durere și stress, la LIFE Dental Spa Brașov

Când ne gândim la vizitele la dentist ne-am dori să fie fără freză, fără ace și fără durere. Tratamentul cariilor, chirurgie dentară, sau implantologie cu ajutorul laserului, toate acestea împlinesc criteriile vizate și sunt disponibile la Life Dental Spa.

 

Cheia succesului în afaceri incepe cu identificarea unei necesități din piață. Urmează livrarea eficientă a produsului sau serviciilor, generând profit. Este probabil ceea ce a reușit Stefan Obreja, CEO-ul Life Dental Spa, care la doar 35 de ani conduce spre succes un lanț de zece clinici stomatologice și continuă efervescent planul de extindere al companiei atât în toate orașele mari din România, cât și la nivel internațional.

 “Sofia, Munchen sau Dubai sunt doar cateva dintre țintele pe termen scurt ale Life Dental Spa. Extinderea este fulminantă și abordează atâtdomeniul serviciilor dentare, cât și a unor noi linii de business îndreptate către laboratoare de tehnică dentară, spune Ștefan Obreja.

După nici trei ani la conducerea lanțului de clinici stomatologice Life Dental Spa, Stefan Obreja a reușit sa dubleze permanent cifra de afaceri inclusiv în timpul pandemiei. Rezultatele continuă să confirme: a transformat Life Dental Spa într-un brand respectat, puternic și dinamic. Misiunea companiei sale este sa ofere pacienților servicii stomatologice minim-invazive, ultra-tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile cu corpul uman.

Pacientul este întotdeauna în centrul atenției. În toate clinicile Life Dental Spa abordarea convențională a stomatologiei s-a transformat într-una holistică ce presupune, pe lângă tratamentul cu ultratehnologia laserului dentar și a stomatologiei digitale, o interacțiune întreacestea și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale ale pacienților. Ambasadorulacestei noi abordări și filosofii medicale este fondatorul clinicilor Life Dental Spa, doctor Cristina Obreja, povestește Ștefan Obreja.

“Oamenii de lângă tine, faptele tale, felul în care te comporţi, acestea sunt toate elementele care creează legături şi relații, care vor trece mereu proba timpului a declarat Ștefan. Spiritul său competitivcaracterizează întreaga companie, iar profesionalismul, munca în echipă, promptitudine, deschiderea spre nou și viziunea de business sunt elemente care deja fac parte din cultura întregii organizații.” explică Obreja modul în care abordează problema resurselor umane, investind în cele mai avansate și moderne cursuri de formare profesională și instruire pentru echipa clinicilor pe care le conduce. 

Stilul său de management, abordarea corectă a resursei umane au determinat Revista Patronatului Român să-i acorde lui Ștefan Obreja premiul pentruCea mai frumoasă poveste de business”.

LIFE Dental Spa se află pe strada Lungă nr. 159, iar programările se fac la numărul de telefon 0772.003.961.

 

Leave a Reply