Zile de sărbătoare, zile #debungust

Primăvara este plină de provocări, în special în domeniul gastronomiei. Abundența de verdețuri și imboldul primit de la natură ne aduc în situația în care ne dorim mâncăruri sănătoase și gustoase, dar a căror preparare să necesite cât mai puțin timp. Aici intervin priceperea și fantezia.

Prima și cea mai accesibilă variantă este evident, ciorba. Pentru că prepararea ei nu este ceva complicat, este hrănitoare și ingredientele sale principale sunt abundente în această perioadă.  
Dacă dorești să te asiguri că va fi apreciată de toți cei aflați la masă este suficient să adaugi
VEGETA Borș original, cu legume (ceapă deshidratată, morcov deshidratat, țelină și praz deshidratat, frunze de pătrunjel și leuștean), cu verdețuri sau cu smântână. Sunt suficiente 10 g (o lingură) de borș Vegeta la fiecare litru de ciorbă, spre sfârșitul preparării și gustul bun este garantat! 

 Cea de a doua propunere se referă la fripturi. Dacă avem noroc de vreme bună, un grătar delicios, aromat, pregătit la o ieșire în natură, este perfect. Dar ne putem limita la o friptură la cuptor, pentru că nu numai calitatea cărnii, intensitatea focului, timpul de preparare și îndemânarea sunt totul. Contează mult și condimentele folosite, iar aici intervine tot Vegeta. Care și-a diversificat gama de condimente și a introdus și boiaua dulce afumată.
Afumată cu fum natural, fără arome adăugate, ea poate fi folosită la marinarea cărnii, indiferent de metoda prin care va fi preparată ulterior,
la grătar sau prin prăjire. Boiaua dă preparatelor o frumoasă culoare roșie, specifică, conține un antioxidant puternic și merge de minune în mâncărurile cu carne, în tocănițele din legume și chiar și pe pește. Sunt și alte variante, pentru fiecare pofticios
: VEGETA Natur Boia de ardei dulce, VEGETA Natur Boia de ardei iute

Leave a Reply