Bellbiotin, sau Vitamina frumuseții

Standardele de frumusețe sunt în continuă schimbare, iar acestea sunt influențate de mulți factori, mai mult sau mai puțin obiectivi. Criteriile de apreciere în ceea ce privește părul sunt ceva mai stabile – acesta trebuie să arate sănătos, adică firul să fie gros, puternic și să aibă o strălucire naturală.

Toate aceste caracteristici ale părului sănătos – respectiv grosimea, elasticitatea și fragilitatea depind de keratină, o proteină care reprezintă elementul principal de construcție al acestuia. Producția de keratină este stimulată de un aport de biotină, numita și „Vitamina frumuseții”, vitamina B7 sau vitamina H, grație moleculelor de sulf activ pe care le conține.

Când în organism nivelul de biotină este scăzut, ca urmare a unei diete dezechilibrate, acest fapt influențează negativ atât aspectul părului cât și al pielii și unghiilor: părul este subțire, fragil și cu tendință accentuată de cădere, pielea uscată și iritată (în jurul ochilor, nasului și gurii), iar unghiile sunt fragile și casante. Deficitul de biotină din organism este cauzat de fumat și de consumul excesiv de alcool, de anumite medicamente, de utilizarea prelungită a antibioticelor care are ca și consecință afectarea echilibrului florei intestinale sau de o lipsă din dietă a alimentelor care conțin biotină. De asemenea, la femeile însărcinate s-a constatat că nivelul de biotină este scăzut.

Bellbiotin este un supliment alimentar disponibil în farmacii ce conține o doză mare de biotină, acesta având și o combinație puternică de vitamine esențiale din surse naturale care ajută la menținerea sănătății părului, oferind totodată fermitate pielii și ajutând la întărirea unghiilor.

Bellbiotin conține biotină, keratină, extract de Coada-calului (aport de siliciu, flavonoide și Vitamina C), extract de ardei iute (conținut ridicat de antioxidanți și capsaicină) și arugula (bogată în vitaminele A și C, ambele necesare pentru un păr frumos și o piele sănătoasă).

Este cumva liniștitor să știi că este suficient un singur comprimat de Bellbiotin administrat zilnic, cu un pahar mare cu apă,pentru a avea un păr ușor de aranjat și cu un ritm de creștere mai rapid, cu firul gros și sănătos. Vitaminele, nutrienții potriviți și biotina vor face marea diferență, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre un păr strălucitor, frumos și sănătos puteți accesa site-ul Bellbiotin.

Leave a Reply