Mobino.ro sărbătorește un an de existență cu reduceri, surprize și premii

Mobino.ro împlinește un an de la lansarea magazinului online și sărbătorește alături de comunitatea sa cu super oferte, iar un concurs ce se desfășoară în perioada 22 – 28 iunie oferă clienților posibilitatea de a câștiga căști in Ear JBL Tune 110.

 

Mobino.ro a fost lansat în iunie 2021 și este un magazin online ce cuprinde o gamă variată de produse electronice și electrocasnice la prețuri avantajoase, susținute de soluții rapide de livrare și o experiență plăcută de shopping online.

“Totul a început cu o viziune – aceea de a avea o direcție focusată către client. Consumatorii își doresc o experiență de shopping online personală, iar toate acțiunile, experiența și resursele noastre au ca scop cunoașterea si înțelegerea clienților. Pasiunea ne definește ca echipă, ne motivează și ne dorim ca activitatea se reflecte în rezultatele Mobino”, a declarat Sînziana Rusu, Digital Marketing Manager Mobino.

În oferta magazinului se regăsesc mii de repere, telefoane, audio și accesorii, conectică, jucării, produse din categoria home care & gradină dar și aparate electrocasnice. Produsele sunt selectate cu grijă și oferite la cele mai competitive prețuri. Promoțiile de pe site se schimbă zilnic, astfel încât să acopere o plajă cât mai largă de interes.

Un alt motiv pentru a alege produsele Mobino este timpul de livrare, de maximum 24-48 ore de la plasarea comenzii, iar returul este gratuit.

 

Leave a Reply