Mereu dezirabila Eva, la munte, la mare…

Insist în a promova conservele de pește Eva, din două motive esențiale: sunt produse din pește proaspăt pescuit, într-o foarte mare varietate și sunt accesibile ca preț. Și sunt extrem de versatile, putând fi incluse în nenumarate feluri principale, gustări, salate, oferind acel gust mediteranean mult apreciat.

“Conservele de pește EVA, să știi, sunt perfecte în drumeții” spune titlul unui material lansat de comunicatori. Și chiar dacă frumețiile nu se află în topul activităților mele de relaxare preferate, nu pun la îndoială această afirmație, pentru că sunt familiarizată cu caracteristicile alimentelor și știu că cele mai sigure pentru consum în aceste condiții sunt conservele. Și mai practice, pentru că ocupă puțin loc.

Prin urmare, dacă alegeți să petreceți o zi (sau mai multe) în natură, înlocuiți meniul “tradițional” compus din ouă fierte, șnițele, sandvișuri cu cașcaval și salam uscat, cu dezirabilele conserve Eva. Sunt vreo 21 de tipuri diferite, dacă am numărat bine, și le puteți consuma ca atare, sau alături de legume si fructe proaspete. Da, fructe, pentru că tomata este un fruct. 

 

Conservele EVA sunt preparate din cele mai bune părți ale peștelui și sunt bogate în proteine valoroase ce conțin aminoacizi și minerale esențiale. Gama de conserve EVA este una bogată, diversificată, în așa fel încât oricine poate găsi sortimentul preferat, potrivit gusturilor proprii.

EVA File de macrou în ulei vegetal și EVA File de macrou in sos tomat se potrivesc perfect pe felia de pâine, așa că sandvișul este gata „la minut” pentru o masă rapidă și delicioasă.

Heringul din conservele EVA File de hering în ulei vegetal este un pește fabulos care va încânta  papilele gustative chiar și ale celor mai exigenți gurmanzi și iubitori de pește. Cât despre EVA File de hering în sos tomat, sosul bogat din roșii suculente în care este scăldat stă mărturie că au fost alese cele mai bune ingrediente.

Și o ultimă sugestie, ceva la fel de special: EVA Șprot în ulei vegetal sau EVA Șprot în sos tomat.
Și recomandarea mea, pentru data viitoare: conserve EVA, nu alimente alterabile la soare! ?

Leave a Reply