Un nou restaurant Noodle Pack s-a deschis în Piața Romană

Noodle Pack a deschis recent un nou restaurant în Piața Romană, din București. Acesta atrage atenția printr-un concept fresh și urban, adaptat perfect consumatorilor căruia i se adresează – tinerii. 

Celebra rețea Noodle Packcare livrează preparate ce au la bază noodles și diferite combinații de carne sau vegetale, la care se adăugă sosurile proprii, a deschis un nou restaurant în centrul Capitalei. 

Gazda evenimentului a fost Selly, iar rețeta de lansare a conținut toate ingredientele deja consacrate: vedete, concerte live și un concurs cu premii atractive. 
Nume ca Selly, Mira, Bibi, Maria Zvîncă și Luca Hic au garantat spectacolul dedicat audienței formate în special din tineri, iar persoane publice precum Raluca Bădulescu, Andreea Bănică, Betty Blue, Marcel Pavel, Emi și Cucu de la Noaptea Târziu, Anisia Gafton, Elena Ionescu, Sensy, Roxana Nemeș, Kamara, Emily Burghelea au participat la eveniment.
Audiența a fost incântată de atmosferă, dar și de premiile consistente oferite într-un concurs special, organizat de Noodle Pack România, în colaborare cu Selly.

‘’Ne bucurăm de prezența într-un număr așa de mare și dorim pe această cale mulțumimprietenilor, echipei și tuturor celor care au fost alături de noi. Urmează multe, multe surprize și deschideri de noi locații înEuropa’’, au declarat Samuel Hanuseac și Tișea Daniel, administratorii Noodle Pack.  
Având peste 30 de restaurante, in jur de 350 de angajați si o cifră de afaceri de peste 11,6 milioane euro, rețeaua Noodle Pack a devenit recunoscută la nivel național și este în continuă expansiune, urmând se extindă cu restaurante proprii și înafara țării.

Leave a Reply