Horoscopul anului 2023, de Alice DeVille, este pe piață!

Dacă semnele că Sărbătorile se apropie nu sunt suficient de evidente, avem unul în plus: la editura Meteor s-a lansat ediția din 2023 a Horoscopului elaborat de Alice DeVille. 

Cartea se axează pe astrologia semnelor solare – adică acea serie de atribute și caracteristici  pe care cei născuți în fiecare dintre cele 12 zodii le au în comun. În capitolul destinat zodiei voastre veți găsi descrierea calităților și a tipului de comportament pe care aveți tendința să-l manifestați în diferite situații – cu privire la relații, carieră, gestioanarea banilor și a bunurilor etc., precum și alte amănunte interesante, inclusiv ce anume vă produce bucurie și cum o puteți obține.

Despre astrologia semnelor solare se pot spune o mulțime de lucruri. În primul rând, zodia în care v-ați născut vă descrie calitățile, talentele și particularitățile pe care trebuie să le studiați în această perioadă. Dacă credeți în reîncarnare, gândiți-vă că în viața aceasta aveți de-a face cu o disciplină celestă de primă importanță.

Vă puteți urmări obiectivele şi utiliza conjuncturile astrale cele mai favorabile, care vă vor ajuta să vă puneţi în valoare talentele şi să atrageţi norocul în orice acţiune pe care o veţi întreprinde în anul 2023. Previziunile lui Alice DeVille, expuse detaliat în acest almanah uşor de consultat pentru fiecare dintre cele 12 zodii, vă oferă şansa să vă atingeţi scopurile de natură profesională, financiară şi sentimentală, dacă vă doriţi mai mult succes în carieră, o situaţie materială înfloritoare, o vacanţă binemeritată sau o nouă iubire.

Ce așteptări să aveți de la Horoscopul anului 2023? 

Aflaţi în ce domeniu al vieţii aveţi cel mai mare potenţial şi cărui sector ar trebui să-i acordaţi mai multă atenţie.

Utilizaţi tabelele de activităţi pentru a găsi cele mai potrivite momente pentru o serie de interese, cum ar fi o mutare, îmbunătăţirea relaţiei sentimentale, o mărire de salariu, o vacanţă reuşită sau obţinerea unui împrumut.

Consultaţi descrierile detaliate pentru nativii tuturor zodiilor, în care sunt incluse relaţiile, cariera, situaţia financiară, punctele forte şi provocările.

Descoperiţi care sunt zilele favorabile sau nefavorabile în fiecare lună.

Familiarizaţi-vă cu principiile de bază ale astrologiei.

Citiţi o prezentare generală a anului 2023.

Să fie un 2023 de excepție! ?

Leave a Reply