Dragobete cu bine, alături de Eva Sardine

Este aproape unanim acceptat că „dragostea trece prin stomac”. Dar în contextul actual este dificil să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală, iar atunci când vrei să ìl răsfeți pe cel drag cu o masă pregătită acasă, e bine sæ cunoști trucuri. Cât mai multe, că se apropie Dragobetele, prilej de cină romantică și atenții reciproce. 

 

Se pare că bărbaţii sunt cei mai pofticioşi, chiar dacă ei o neagă de multe ori.. Un mic dejun gustos le va inveseli ziua, un prânz delicios luat împreună le va stimula apetitul pentru seara care va fi încheiată cu bomboane și șampanie,

De altfel, diverse studii au arătat că trebuiesc evitate discuțiile între parteneri făcute pe „stomacul gol”. Nivelul scăzut de glucoză din sânge la care se adaugă senzația de foame va crește agresivitatea. De aceea, este bine să nu luăm decizii importante pe „stomacul gol”.

Conservele EVA Sardine, în mai multe variante, precum cele în ulei vegetal, sau cele în sos tomat sau în ulei de măsline, făra a uita de EVA Sardine în ulei vegetal cu ardei iute sau pe cele în ulei vegetal cu lămâie.

Pentru calmarea spiritelor poate fi pregătită rapid o masă pentru care este nevoie de: o cutie de sardine, o jumătate de salată Iceberg, 100 g brânză Feta tăiată cubulețe, 6 roșii cherry tăiate pe jumătate, o ceapă roșie tăiată inele, un castravete feliat, un ardei tăiat rondele fine, măsline, frunze de mentă, mărar; pentru dressing – uleiul/sosul de la conservă de sardine, o lingură de oțet balsamic/suc de lămâie, o lingură de muștar, o jumătate de linguriță de miere, sare și piper.

Modul de preparare este foarte simplu. Pentru dressing este bine să fie amestecate bine toate ingredientele, ceea ce îi va da sosului o consistență cremoasă. Salata va fi spălată, dacă este cazul, și se va rupe cu mâna în bucăți mici . Se adaugă roșiile, ardeiul, castravetele, ceapa, mărarul și măslinele.. Se toarnă dressingul și se amestecă ușor. La final, în farfurii se vor pune deasupra sardinele rupte în bucățele mici și cuburile de brânză.

Leave a Reply