Black Friday la Sabon între 10 și 12 noiembrie

Anul acesta ne bucurăm de Black Friday și la SABON. În weekend-ul 10-12 noiembrie, SABON oferă un discount de până la 25 % la o selecție de produse, printre care se numără, cu siguranță, și produsele preferate. 
Este o ocazie minunată să ne răsfățăm sau să cumpărăm ceva rafinat pentru cei dragi, acum, când Sărbătorile se apropie. 

 

De Black Friday, Sabon oferă până la 25% discount la o selecție de produse printre care sigur se numără și produsele tale preferate pentru ten, corp și casă: scruburi, loțiuni hidratante, creme și tratamente de față, produse pentru îngrijirea părului, cosmetice pentru bărbați, ape de toaletă rafinate, arome de cameră, lumânări parfumate, precum și cadouri elegante pentru cei dragi ție, că tot se apropie sărbătorile.

Fii gata să te bucuri de produse Sabon legendare la prețuri speciale și pregătește-ți din timp lista de cumpărături, stocurile se epuizează rapid. Nu uita să ai la îndemână cardul Royal Passport, pentru cumpărături în magazinele fizice, și să te loghezi în contul tău de membru, pentru achiziții online.

Nu faci parte încă din clubul Royal Passport? Este momentul potrivit să te alături comunității de clienți fideli și răsfățați cu cele mai bune oferte de Black Friday și nu numai!

 

Leave a Reply