Chris Norman (Smokie), Ovidiu Lipan Țăndărică, Dan Negru si Paul Ciuci (Compact), show live 100% de 5 ore, la Sala Palatului

Seara zilei de 6 noiembrie s-a dovedit a fi una memorabilă pentru iubitorii de muzică rock din capitală. Chris Norman, o legendă a muzicii soft rock, a oferit un spectacol memorabil, demonstrând muzica de calitate este întotdeauna la modă. Artistul a cântat și a dansat timp de aproape două ore, ridicând în picioare audiența extrem de numeroasă, care a umplut până la refuz Sala Palatului. 

Concertul a fost organizat cu atenție și măiestrie de către Radu Groza, iar prezentatorul Dan Negru a destins atmosfera,  împărtășind mici povestiri despre artiștii valoroși care au urcat pe aceeași scenă în decursul timpului.

Indiferent de vârstă, Chris Norman a dovedit în mod incontestabil talentul și pasiunearămân constante în timp. Vocea sa caracteristică a cucerit inimile publicului, iar energia pecare a transmis-o pe scenă a fost contagioasă. De-a lungul carierei sale impresionante, Chris Norman a captivat audiențele din întreaga lume cu hituri precum: “Stumblin‘ Inși “Midnight Lady“, iar prestația sa live nu a dezamăgit nici de această dată. Noi, ca echipă, am avut mare grija de artist, plimbându-l prin București cu au automobil de excepție,  un Ford Mustang Mach-E GT, cu tracțoune integrală 487 CP, oferit de Neste Automotive.  A fost cazat într-un cochet hotel de 4 stele, Athina Suites, unde a fost amenajat un apartament după indicațiile și dorințele artistului”, ne-a declarat organizatorul Radu Groza.

Pentru organizarea impecabilă a concertului, lui Radu Groza i-au fost adresate mulțumiri speciale, fiind elogiat pentru eforturile și dedicarea depuse în realizarea acestui eveniment grandios.

A fost apreciată și prestația celorlalți artiști, inclusiv prezentarea atipică făcută acestora de către Dan Negru. Astfel, Ovidiu Lipan Țăndărică, Jessie și Paul Ciuci Compact au fost introdusi pe scenă cu mici povești din istoria muzicii, la care au adus contribuții semnificative, promovând industria muzicală românească și inspirând generații întregi prin creațiile lor.

Evenimente de acest gen reamintesc faptul muzica autentică și de calitate nu are vârstă și nu se demodează niciodată. Concertul lui Chris Norman, organizat de Radu Groza, a adus o atmosferă de sărbătoare și unitate prin intermediul sunetelor și versurilor unui artist de excepție. Iar prezența mea ca și gazdă a consolidat sentimentul de comunitate și apreciere pentru muzica bună“, ne-a declarat Dan Negru.

 

Leave a Reply