Celebrul whisky The Deacon va fi lansat în România de Brett Berish, CEO Sovereign Brands

Brett Berish, unul din cei mai intriganți antreprenori din lume, vine în Romania pentru lansarea whisky-ului The Deacon, care face parte din portofoliul Sorevereign Brands, o afacere de familie de vinuri și spirtoase, cu sediul în New York. Petrecerea va fi una care sfidează convențiile și surprizele vor fi pe măsură.

Pe 11 noiembrie are loc lansarea whisky-ului The Deacon pe piața locală, printr-un eveniment special, ca între maeștri, intr-un cadru exclusivist din București. The Deacon este un maestru priceput, perfecționist și dedicat, iar acest blended whisky reprezintă un omagiu adus meșteșugarilor, indiferent de meseria lor.

Participanții evenimentului vor fi invitați să celebreze autenticitatea, curajul de a fi de neoprit și efortul de a fi întotdeauna cel mai bun și să se lase inspirați de notele smokey, sweet & peaty ale The Deacon.
Petrecerea de lansare va aduce în prim plan meșteșugul, în toate formele sale, excelând prin design și atmosferă, dar oferind în acelasi timp și momente unice.

Brett Berish a fost recent inclus de către Goldman Sachs în “Top 100 cei mai intriganți antreprenori” și a avut apariții în reviste precum Forbes, Crain’s Chicago Business și Market Watch. Berish este CEO-ul și Președintele Sorevereign Brands, o afacere de familie de vinuri și băuturi spirtoase,  cu sediul în New York, care iși extinde portofoliul și în România.
Succesul lui self-made este înrădăcinat în valorile companiei, cultura și parteneriatele acesteia, culminând în campania de marketing foarte prolifică a Sovereign ”Self Made Tastes Better”, care include o serie de interviuri susținute de Brett alături de unele din cele mai mari celebrități – de la cântărețila atleți, actori, personalități TV și influenceri, toți fani ai brandurilor Sovereign.

Leave a Reply