Paul Surugiu, ipostaze pariziene alături de mari personalități

Paul Surugiu – Fuego își împarte timpul între concerte și pictură, relaxându-se atunci când este posibil, în oaza lui de liniște de la Crevedia. În preajma zilei sale de naștere, 23 august, a rememorat modul în care și-a petrecut vacanța anul trecut, la Paris, admirând mari personalități. 

Aflat în locuința de la Crevedia, Paul a găsit în arhiva sa fotografii din vacanța de anul trecut de la Paris, care îl reprezintă alături  de Pablo Picasso, Maica Tereza, Ray Charles, Edith Piaf sau Charlie Chaplin. Toate fiind figuri de ceară de la Muzeul Grèvin, unde Paul s-a bucurat să se poată afla, măcar în acest fel, alături de mari personalități pe care le admiră.

Despre recent redescoperita sa pasiune, pictura, artistul admite: “Am realizat într-un an vreo 150 de picturi, din varii teme, de la flori la fluturi şi artă abstractă. Între timp, mi-a venit o idee. Mi-am zis că ar fi ideal ca aceste picturi să ajungă în casele oamenilor, iar banii rezultaţi din vânzarea lor să meargă către tinerele talente si către artiştii mari ai României – scriitori, poeţi, muzicieni – care au ajuns acum în stadiul în care nu se mai pot descurca. Aşa a luat naştere proiectul ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET”.

 

One comment

Leave a Reply