Stare de bine, cu Monini

Vi se întâmplă să vă treziți lipsite de energie, fără chef de muncă și chiar de distracție? Nu vă odihniți și aveți stări de continuă oboseală şi somnolenţă,  pasivitate şi putere de concentrare redusă, dureri de cap și chiar scăderea sau creşterea poftei de mâncare? Nu vă învinovățiți, este astenia de primăvară cea care vă strică echilibrul. Introducerea uleiului de măsline în alimentație poate fi soluția. Iar cel de la Monini vă poate aduce premii, sporindu-vă buna dispoziție.

Alimentele de primăvară refac rezerva de antioxidanţi şi întăresc sistemul imunitar. Specialiștii recomandă să includem în alimentaţia zilnică cel puţin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni apariţia asteniei, anemiei şi depresiei. Verdeţurile de primăvară fortifică organismul, ajută la eliminarea toxinelor acumulate în perioada rece şi reduc nivelul colesterolului.
Corect este să mâncăm variat în fiecare zi, iar o dietă echilibrată precum cea mediteraneeană ne ajută să beneficiem de alimente bogate în substanțe nutritive, necesare unui stil de viață sănătos.

 Totul se datorează uleiului de măsline extravirgin, alimentul de bază al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunată, uleiul de masline dă savoare mâncării, îi îmbogățește gustul și aduce organismului nutrienți esențiali în păstrarea imunității atât de necesare în acest anotimp. Inclus în meniul zilnic, uleiul de masline extra virgin Monini contribuie la obținerea unei stări de sănătate și a unei vieți de calitate. 

Promoția Monini din magazine ne oferă ocazia de a ne bucura și mai mult de uleiul de măsline extra virgin și de beneficiile sale. “Primăvara premiilor Monini” este plină de surprize, în fiecare zi. Până la 30 iunie cumpără orice produs Monini, intră pe , iar pe baza numărului bonului fiscal înscris, poți câștiga unul dintre premiile zilnice ale promoției. În fiecare zi unul dintre participanții înscriși va câștiga un coș cu produse Monini.

Regulamentul de participare la promoție poate fi găsit aici.

 

Leave a Reply