YPA organizează ateliere de autocunoaștere cu ajutorul simțurilor

Brandul – incursiune în simțuri, Your Personal Aroma (YPA) al parfumierului Raluca Vasile, sărbătorește cei trei ani de existență prin lansarea YPA Lifestyle Academy STBA (Sensorial Transformation Branding Academy), o serie de cursuri și seminarii multisenzoriale. Acestea vor aborda modul în care ne putem transforma viața pe toate palierele esențiale, atât personal cât și profesional, dar și subiecte legate de dezvoltare personală, antreprenoriat,  branduri personale și de business.

Dacă vă întrebați ce se mai coace în atelierul olfactiv al Ralucăi Vasile, aflați că luna aceasta vor începe o serie de 5 workshopuri pe tema #love and #relationships, cea mai des întâlnită problematică, în cadrul atelierelor YPA de până acum, inclusiv la cursurile de descoperire personală prin parfum.
YPA Lifestyle Academy STBA devine astfel un brand 360 cu și despre oameni și simțuri, pentru că “fără simțuri, bucurie și inocență viețile noastre ar fi pustii”, susține Raluca Vasile.

Pentru primele 5 ediții, invitatul special va fi Carmen Paraschivescu, psihoterapeut de cuplu și familie și psiholog clinician, alături de care participantele vor aborda teme cheie despre iubire și relații.
Întâlnirile se vor desfășura săptămânal, în serile de sâmbătă sau joi. Organizatorii au gândit un pachet promoțional pentru întregul modul de 5 ateliere, al cărui cost va fi de 500 de lei. Dar există și opțiunea de a participa la un singur atelier, iar costul este de 150 lei, sau 250 de lei pentru cuplu. 


Detalii/Înscrieri: 0721241027 sau discover@yourpersonalaroma.com
Moderator: Raluca Vasile, Brand Transformational Coach, Parfumier, Scent Designer
Invitat special: Carmen Paraschivescu, Psihoterapeut de cuplu și familie și psiholog clinician
https://www.psihiatruconstanta.ro/psiholog-carmen-parschivescu/

Leave a Reply