Eva, tot mai căutată

Traversăm o perioadă în care căutăm soluții pentru probleme cu care nu am anticipat că ne vom confrunta.  Printre acestea, limitarea contactelor sociale, inclusiv a ieșirilor la cumpărături. Și chiar dacă acest lucru ne reduce opțiunile în ceea ce privește alcătuirea meselor, încă există alegeri sănătoase și la îndemână.

 

Intenționam sa trec în revistă avantajele unei diete echilibrate, dar cred că aceste îngrijorări pălesc în fața pandemiei pe care o traversăm. Putem însă să menținem o dietă sănătoasă, echilibrată, săracă în grăsimi, dar bogată în surse de proteine de înaltă calitate și fibre, mai ales că majoritatea dintre noi dispun de ceva mai mult timp liber.

O specie de pește care este o sursă bună de acizi grași Omega-3, sănătoși pentru inimă, este tonul. Cu aproape nicio grăsime, cu proteine de înaltă calitate și aminoacizi esențiali creșterii și întreținerii țesutului muscular, tonul este o opțiune perfectă. Iar atunci când este combinat cu leguminoase, pseudocereale precum quinoa, orez sălbatic, nerafinat, sau paste făinoase, nu doar că este gustos, dar și sățios. Iar acest pește este prezent în conserve, într-o imensă varietate.

Eva Salată de Ton cu Quinoa roșie, Eva Salată de Ton cu Orez sălbatic, Eva Salată de Ton cu Cous Cous sau Eva Salată de Ton Dalmată sunt preparate meditaraneene gustoase, sănătoase și naturale, obținute din cele mai bune părți ale peștelui, bogate în proteine valoroase, aminoacizi și minerale esențiale. Nu ai niciun motiv să te plângi și să te scuzi că a mânca sănătos este scump sau necesită timp pentru a prepara felurile de mâncare. Mai simplu decât să deschizi o cutie, să o răstorni în farfurie și să te bucuri de o masă pe placul… inimii nu există.
Merită să încerci Eva Salată de Ton Dalmată , o combinație fabuloasă de bucăți de ton de cea mai bună calitate, bogat în acizi grași Omega-3, boabe de fasole albă și roșie bogate în fibre, morcovi și felii de măsline verzi, totul atins magic de mirodeniile specifice bucătăriei Dalmate și de un strop de lămâie. Vei descoperi că a mânca sănătos este plăcut și îți oferă și puțin confort psihic, sentimentul că faci ceva pentru tine și cei dragi.

Absolut esențial în aceste momente!

 

Leave a Reply