Evadare în Dealu Mare: 13 crame, 52 de vinuri, 2 zile (22-23 august)

13  crame (sau 12 +1, întrucât Domeniul Prince Matei oferă doar posibilitatea degustării vinurilor) din Dealu Mare – la 75 de minute cu mașina de București – invită iubitorii de vinuri și de povești să le treacă pragul pentru vizite și degustări în weekend-ul 22-23 august 2020, într-un eveniment unicat – în natură, în aer liber, cu vinuri bune și oameni pe măsură. Cel puțin 52 de vinuri (câte 4 de la fiecare cramă) vor putea fi încercate și explorate până în detaliile cele mai semnificative. Și vom avea o nouă ocazie de a bea vin și a face bine: 10% din încasări vor fi donate Spitalului din Mizil. Biletele sunt disponibile la IaBilet.ro, la prețuri începând de la 160 lei / zi sau 320 lei / ambele zile.
De ce să mergi în 22-23 august în Dealu Mare?

Pentru că ai ocazia să cunoști oamenii de spatele vinurilor atât de apreciate, care vor fi gazde bucuroase de oaspeți, vor ghida musafirii pe trasee prestabilite și vor spune poveștile strugurilor și locurilor, vor răspunde la întrebări. Participanții vor fi organizați pe grupuri astfel încât să fie în deplină siguranță epidemiologică și se vor bucura de natură, de gusturile zonei și de compania semenilor cu aceleași plăceri. O lume – de oameni, locuri și arome – își va dezvălui frumusețile nevăzute altfel.

 

Cramele care vor putea fi cunoscute sunt (de la vest la est):
1. Gramofon Wine
2. SERVE Ceptura
3. Davino
4. Dagon Clan
5. Viile Metamorfosis (aici se degustă și vinurile de la Domeniul Prince Matei, cramă care nu poate găzdui oaspeți deoarece este în curs de renovare și restaurare)
6. Licorna Winehouse
7. Budureasca
8. Apogeum
9. Tohani
10. Aurelia Vișinescu Wines
11. The Iconic Estate
12. LacertA Winery
Și dacă te hotărăști rapid, până la final de iulie, beneficiezi de prețuri reduse la bilete!

Iar dacă alegi transport asigurat de organizatori, ghidul tău poate fi Cezar Ioan, care îți poate arăta drumul spre a deveni un Connaisseur fără ifose

Biletele sunt disponibile CU sau FĂRĂ TRANSPORT* asigurat de organizatori, pentru întreg weekend-ul sau pentru câte una singură dintre zile și sunt disponibile la prețuri speciale până pe 1 august, prin intermediul https://www.iabilet.ro/bilete-evadare-in-dealu-mare-weekend-ul-cramelor-deschise-57065/.

* Vizitatorii cu transport asigurat de către organizatori au posibilitatea să aleagă câte un traseu / zi din cele 3 variante propuse, (cel mult două trasee în cele două zile de eveniment). Cei cu transport “pe cont propriu” trebuie, de asemenea, să aleagă câte un traseu pe zi – dar pot vizita și “pe sărite” orice crame doresc DE PE TRASEUL ALES, în limita timpului disponibil și așteptând formarea unor grupuri de 15-20 de persoane.

Detalii suplimentare pe www.dealu-mare.ro

One comment

Leave a Reply