Meniu pescăresc cu conservele EVA

Dacă nu ați reușit să ajungeți încă în Deltă sau la mare, vă puteți satisface pofta de pește cu un meniu pescăresc, alcătuit cu  ajutorul conservelor EVA.

Dacă vă plac legumele, puteți face diverse combinații – salată de pește marinat cu ceapă roșie, salată de pește afumat cu cartofi și maioneză, bruschette cu EVA Sardine în ulei vegetal cu ardei iute, în ulei de măsline, în ulei vegetal sau în ulei vegetal cu lămâie ori în sos tomat.

Puteți alege, de asemenea, EVA File de hering în sos tomat sau în ulei vegetal sau EVA File de macrou în ulei vegetal sau în sos tomat. La fileuri se poate servi mujdei de usturoi și mămăligă.

Și încă o rețetă, de data aceasta de salată, cu EVA Șprot în sos tomat sau în ulei vegetal. Cantitățile ingredientelor sunt la alegere. Pe lângă șprot mai este nevoie de ouă fierte tare, morcovi fierți, castraveți murați, mazăre conservată, ceapă și maioneză. Se scurg conservele de sos sau ulei iar peștele se pune într-un castron. Peste el se adaugă ouăle, morcovii, castraveții și ceapa tăiate cubulețe, mazărea scursă de apă. Urmează maioneza, sare și piper și se amestecă. Separat se prepară crutoane din pâine, care sunt stropite cu sosul din conservă care se pun la final în salată.

Sau dacă doriți un meniu sănătos și bogat în vitamine cu note mediteranee, puteți alege conservele EVA Ton în suc propriu sau EVA Ton bucăți în ulei vegetal din care se poate prepara musaca sau paste cu sos de roșii. EVA Ton bucăți în ulei de măslineeste ideal în salate, iar din EVA Ton mărunțit în ulei vegetal se pot face chiftele și în principiu orice preparat la care se folosește carne tocată, inclusiv placintă.

Leave a Reply